Başkan Er; “TUSAŞ yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz” Başkan Er; “TUSAŞ yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz”

Denizli Kitap Fuarı son 3 gününe girdi. Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı’nda 1 haftada 7’den 70’e yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Denizli Kitap Fuarı, 27 Ekim 2024 Pazar günü akşamı sona erecek.

Bu kapsamda Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de birbirinden değerli yazarları ağırlayacak kitap fuarının yine ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor. 25 Ekim Cuma Füsun Önal, Cihat Yaycı, Saniye Bencik Kangal ve Balçiçek İlter’i konuk edecek fuar, 26 Ekim Cumartesi Cezmi Ersöz,  Saygı Öztürk, Ali Demirsoy, Tarık Tufan, Tansu Özcan, 27 Ekim Pazar günü ise İclal Aydın, Yekta Kopan, Serhat Yabancı ve Zeynep Oral ile çok sayıda edebiyatçıyı ağırlayacak. Toplamda 325 yazar ve 150 yayınevinin katıldığı fuarla ilgili ayrıntılı programa denizlikitapfuari.com adresinden ulaşılabilecek.  

Denizli Kitap Fuarı’nda Yazar Yağmuru Sürüyor (1)Denizli Kitap Fuarı’nda Yazar Yağmuru Sürüyor (3)Denizli Kitap Fuarı’nda Yazar Yağmuru Sürüyor (6)Denizli Kitap Fuarı’nda Yazar Yağmuru Sürüyor (4)Denizli Kitap Fuarı’nda Yazar Yağmuru Sürüyor (2)