GÜNCEL

Denizli Hava Durumu 21-25 Ekim 2024

Denizli'de hafta içi hava durumu, en yüksek sıcaklık 24 derece en düşük sıcaklık ise 9 derece olarak tahmin ediliyor.

Abone Ol

Denizli'de kışa yaklaşırken güneşli ama aynı zamanda bulutlu havalar bekleniyor. Denizli'de bu hafta hava durumunda en yüksek sıcaklık 24 derece olurken, en düşük sıcaklık 9 dereceye kadar düşecek.

21 Ekim Pazartesi günü Denizli'de havanın az bulutlu olması tahmin ediliyor. Denizli'de Pazartesi günü en yüksek sıcaklık 22 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece tahmin ediliyor. 

DENİZLİ'DE SALI GÜNÜ HAVA DURUMU

22 Ekim Salı günü Denizli'de havanın az bulutlu olması bekleniyor. Salı günü en yüksek sıcaklık 21 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVA DURUMU

23 Ekim Çarşamba günü Denizli'de hava az bulutlu olacak. Çarşamba günü Denizli'de haftanın en sıcak günlerinden biri yaşanacak. En yüksek sıcaklık 23 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. 

PERŞEMBE GÜNÜ HAVA DURUMU

24 Ekim Perşembe günü Denizli'de havanın az bulutlu olması tahmin ediliyor. Perşembe günü en yüksek sıcaklık 24 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 10 dereceye düşecek.

CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU

Haftanın son iş günü olan 25 Ekim Cuma günü Denizli'de havanın az bulutlu olması bekleniyor. Cuma günü en yüksek sıcaklık 23 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }