Devam Eden Mahkeme Güvenlik Soruşturmasını Etkiler mi? Devam Eden Mahkeme Güvenlik Soruşturmasını Etkiler mi?

Denizli Emniyet Müdürlüğü içen yeni bina yeri belirlendi ve Ağustos ayında belediye meclisinden imar onayı alması bekleniyor. Yaklaşık 900 milyon lira bütçe ayrılan bu yeni binanın önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor.
 Konuya ilişkin açıklama yapan Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, "Şu anda birimlerimiz parça parça vaziyette çalışmakta. Yeni binanın tamamlanmasıyla birlik sağlanacak ve ilimiz modern bir yapıya kavuşmuş olacak" dedi.

Yeni bina Bereketler’de 

Eski binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle boşaltıldığını belirten Sağdıç, yeni binanın Bereketler Polis Merkezi'nin bulunduğu bölgeye yapılacağını açıkladı. Bu yeni binanın modern güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlandığını ve Denizli'nin güvenlik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için gerekli tüm donanımlara sahip olacağını belirtti.

900 milyon liraya mal olacak

Yaklaşık 900 milyon liralık yatırımın Denizli'nin güvenlik altyapısını güçlendireceğini vurgulayan Sağdıç, "Yeni binamızda, polis teşkilatımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern teknoloji ve donanım bulunacak. Bu da vatandaşlarımıza daha güvenli bir şehir yaşamı sunmamızı sağlayacak" şeklinde konuştu.

Birlik sağlanacak

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün tüm birimlerinin tek çatı altında toplanacağını ifade eden Sağdıç, bu durumun personelin işbirliğini ve koordinasyonunu artıracağını belirtti. Ayrıca yeni binanın, Denizli'nin çağdaş şehircilik anlayışına uygun olarak tasarlanacağını ve çevresel sürdürülebilirlik prensiplerine de dikkat edileceğini sözlerine ekledi.