ASAYİŞ

Denizli Cankurtan'da Yolcu Otobüsü Devrildi

Denizli'nin Cankurtaran mevkisinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda yolcu otobüsü devrildi. Kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Abone Ol

Kaza nedeniyle Cankurtaran mevkisindeki yolun bir kısmı trafiğe kapandı. Bu durum, bölgedeki trafik akışını olumsuz etkiledi. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Yaralıların hastanelere sevki sürerken, yolun tamamen açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kaza ile ilgili olarak yapılan ilk değerlendirmelere göre, otobüsün yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktığı ve devrildiği belirtiliyor. Yetkililer, kazanın kesin nedeninin yapılacak incelemeler sonrasında belirleneceğini ifade etti.

Kaza sonrası bölgeye sevk edilen ekipler, olay yerinde kurtarma ve inceleme çalışmalarını sürdürüyor. Yolun tamamen trafiğe açılması için ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor. Trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlandığı bildirildi.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }