GÜNCEL

Denizli-Antalya Karayolu'nda Çilenin Biri bitmeden Diğeri Başladı

Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Cankurtaran Mevkisinde başlatılan yol yenileme çalışmaları devam sürerken, aynı güzergâhta yer alan Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometreleri arasında da yeni bir yol yapım çalışması başladı.

Abone Ol

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Denizli'nin Antalya ve Muğla bağlantısını sağlayan yolda Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından yenileme çalışmalarına başlamıştı. Cankurtaran Mahallesi’nin girişinden başlayarak çıkışına kadar devam eden bu çalışmalar sırasında yol tek şeride düşürüldü. Özellikle Denizli yönüne gelişlerde, hafta sonları uzun araç kuyrukları oluşuyor. Ağır ilerleyen trafik, hem sürücüleri hem de yolcuları oldukça zorluyor.

Denizli-Serinhisar Yolunda da Çalışmalar Başladı

Cankurtaran'daki çalışmalar henüz tamamlanmamışken, Denizli-Serinhisar yolunda da yeni bir çalışma başlatıldı. Tavas Makası olarak bilinen bölgeden Pınarcık Mevkiine kadar olan kısımda başlatılan yol yapım çalışmaları nedeniyle, yol tek şeride düşürüldü. Dün itibariyle yol boyunca işaret ve uyarıcı levhalar yerleştirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşımın bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlandığı belirtildi. Açıklamada, "Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir" denilerek, trafik güvenliğine vurgu yapıldı.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }