Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından duyurulan personel alım ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu ilana göre, Adli Tıp Kurumu’nun merkez ve taşra teşkilatında görev yapacak 80 sözleşmeli personel için sözlü sınav yapılacak.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yapılacak sözlü sınavlara, 2022 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecek. Başvurular, 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 23.59 itibarıyla sona erecek. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden yapabilecekler. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar her bir pozisyon için yalnızca bir başvuru yapabilecek.

AK Parti'li Kasapoğlu, Denizli'de vatandaşlarla buluştu AK Parti'li Kasapoğlu, Denizli'de vatandaşlarla buluştu

Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığı’na 3 Personel Alınacak

Sözlü sınavların ardından, Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığı'na 2 koruma ve güvenlik görevlisi ile 1 hemşire olmak üzere toplamda 3 sözleşmeli personel alınacak. Sözlü sınavlar, Adli Tıp Kurumu'nun İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında gerçekleştirilecek.

Sözlü Sınava Çağrılacak

Adli Tıp Kurumu’nun merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilecek 80 sözleşmeli personel; koruma ve güvenlik görevlisi, infaz ve koruma memuru, destek personeli (hizmetli), destek personeli (şoför), tekniker (bilgisayar), laborant, büro personeli, hemşire, psikolog, biyolog ve mühendis unvanlarından oluşacak. Başvuruları kabul edilen adayların KPSS P3, KPSS P93 ve KPSS P94 puanları esas alınarak, en yüksek puandan başlamak üzere her pozisyon için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak.