YAŞAM

Börek Çeşitlerini En Lezzetli Duraktan Tadın

Abone Ol

Beslenmede sıkça karşınıza çıkan börekler, kahvaltı ve ikramları önemli derecede destekliyor. Farklı alternatiflere sahip tepsi börek çeşitleri arasından en lezzetli olanları deneyebilirsiniz. Su börekleri, Adana akışkan börek gibi alternatifleri tepsiler halinde sipariş vererek toptan şekilde de temin etmeniz mümkün.

Tepsi Börek Nedir?

Tepsi olarak satış yapılan böreklere genel olarak tepsi böreği denir. Tepsiden kesilerek çıkartılan ve akışkan yapısı olan börekler ise Adana akışkan tepsi börek olarak bilinir. Fakat bir böreğin tepside hazırlanması her zaman Adana böreği olacağı anlamına gelmez.  Böreği tepsiden alacağınızda, tat yönünden daha garantili bir his elde etmiş olursunuz.

İstanbul'un En İyi Börekçisi 

Bal Börek Baklava İstanbul'un en iyi börekçisi olma iddiası ile şehirde fark yaratmaktadır. Börek çeşitliliği, hizmet kalitesi ve satış amaçlı ürünleri sektörde ne kadar iyi olduğunu gösterecektir. Börek, baklava, yaprak sarması kategorilerini hemen inceleyerek ilk adımı atabilirsiniz. Firma, Anadolu ve Avrupa yakalarındaki bazı ilçelerde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tepsi Börek Fiyatları

Ortalama tepsi böreği fiyatlarını belirleyen çeşitli faktörler bulunuyor. Tepsi sayısı ile başlamak gerekirse, kaç tepsi olacağı ve büyüklüğü tepsi börek fiyatını belirler. Ayrıca börek içeriğinde yer alan malzeme özelliği, birim fiyat bakımından da fark yaratacaktır.

Tepsi Su Böreği

Yerken keyif veren su börekleri, tepsi halinde satışa sunulabilir veya ikram edilebilir. Başka birine satacaksanız tepsi su böreği sayısını fazla tutmanız daha iyi olacaktır. Ailede, çevrede kullanım olacağında ise su böreğinin miktarı taleplere göre şekillenecektir.  

Su böreğinin kendi içinde çeşitlerinin olduğundan bahsetmek gerekiyor. Genelde peynirli olarak bilinse de ıspanakla da tepsi su böreği yapılabilir. Mantarlı kaşarlı, pastırma kaşarlı, kıymalı, kavurmalı su böreklerinde kaşar peyniri ile karışımla sonuç alınır. Hangisi daha çok sevilen çeşitse onlardan tepsi halinde tüketilmesini sağlayabilirsiniz.

Tepsi Su Böreğinin Özellikleri

Tepsi su böreğinin görünüşüne bakılırsa, üzeri hafif kızarmış bir hamur vardır. Bu hamuru keserken kareler halinde, biraz büyük parça şeklinde kesersiniz. Börek iç tabakası, oldukça iştah açıcıdır. Hamur görünümü yağlı olmasıyla da bilinmektedir.

Tepsi su böreği, henüz kesilmemiş ve tepsiden çıkarılmamış börektir. Hazırlanışında tepsi zemin olduğu için bu tepsi içinde pişmesi sağlanır. İsminin tepsi su böreği olması tepsi halinde satın alınabileceğini ifade eder. Yani siz tepsi halinde alabilir ve başkalarına parçalar halinde satabilirsiniz. Ticari faaliyet yapan yerler, bu şekilde kar elde edecektir.

Tepsi Baklavalar

Ceviz ve fıstıklı çeşitleriyle damaktaki hissi unutulmayan baklavaları, tepsiler halinde alarak, kendiniz ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Satmak için tepsi baklava alacağınız zaman da, kar getiren bir ürün temin edersiniz. Firmanıza düzenli olarak baklava gönderilmesini istediğinizde, birkaç adımda sonuca ulaşırsınız.

Fıstıklı ve cevizli baklavalar, kesim şekilleri bakımından seçeneklere ayrılmaktadır. Birden fazla tepsi alacaksanız tepsi baklava şeklini ikisinden de temin edebilirsiniz. Kare ve diğer alternatiflere göre alım yapmanız, ekstra avantaj sağlayacaktır. Kesim şekilleri, sunumu ve etki derecesini belirleyebilir. Kare baklavalar genelde cevizli lezzeti sevenlere daha yardımcı olacaktır.

Tepsi Baklava Fiyatları İstanbul

Tepsi baklavanın fiyatları ekonomik çözümler sağlar. Tepsinin tamamı tek seferde tüketilecek bir kalabalık için oldukça güzel ve etkili bir ikramlıktır. Bir tatlı dükkanında ise bir kilo baklavayı karlı bir şekilde satmanız mümkün hale gelir.

İstanbul’da tepsi baklavalar, sıkça satılan bir ürün olduğu için her daim rağbet görecektir. Bu nedenle de tepsi baklava sayısını güncel olarak çok miktarda tutabilirsiniz. İşletmenizde satacağınız baklava çeşitleri ise genel taleplere göre değişmelidir. Fıstıklı ve cevizli olanlar en çok talep görenlerdir.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }