Kötekli Kavşağı için acele kamulaştırma kararı alındı Kötekli Kavşağı için acele kamulaştırma kararı alındı

CHP Denizli İl Başkanlığı İl Danışma toplantısı bugün CHP Denizli Teşkilatı, teşkilat üyeleri ve belediye başkanları beraberinde gerçekleşti. Yapılan toplantıda 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Çavuşoğlu önceki dönem yasadışı işler yapıldı diyerek kanun önünde hesaplaşacağız mesajı verdi.

Gerçekleştirilen CHP Denizli İl Danışma Kurulu toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Sanıyorlar ki yaptıkları yanlarına kar kalacak. Öyle bir düzen kurmuşlar ki hani bir söz var ya minareyi çalan kılıfını hazırlar emin olun ben belediye başkanı olduğumda bir şey öğrendim ki şeytan bile bunlardan korkar. Öyle bir düzen kurmuşlar ki yakalayamıyorsun. Adamı her şeyiyle biliyorsun, içinden geçmiş belediyenin. Bütün imkanlarını kendilerine seferber etmişler hepsini biliyorsun. Ama her şeyin altına imza atacak adam bulmuşlar, kılıfına uydurmuşlar. Onların bu yaptıklarını yanlarına bırakmamak için emin olun işi gücü bıraktık bunları bulmaya çalışıyoruz. 

Pazartesi, salı suç duyurusunda bulunuyoruz bir tanesi ile ilgili. Adamlar turnikeyi başka çalıştırmışlar, parayı başka. Mühürlü torba diye bir sistem bulmuşlar. Bu torbalarla beraber gayrimeşru para taşımışlar. Şimdi parça parça bunları tespit ediyoruz” diyerek ilk suç duyurusunu pazartesi ya da salı günü gerçekleştireceklerini söyledi.