GÜNDEM

Babadağ Festivale Doymuyor, BABAFEST Başladı

Denizli'ye bağlı Babadağ ilçesinde geçen hafta yoğun katılımın gerçekleştiği 25. Babadağ Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreni'nden sonra bu hafta sonunda da BABAFEST başladı.

Abone Ol

Bu yıl 6.'sı gerçekleştirilen BABAFEST 4 Ekim Cuma günü başladı. Festivalin ilk gününde ünlü sanatçılar Zeynep Casalini ve Tuğba Ger sahneye çıktı. Babadağ halkı unutulmaz anlar yaşadı. Halk, muhteşem sahne performansları ve türkülerle keyifli dakikalar geçirdi. Festivalde Cumartesi günü akşamı Grup  Dar Sokak ve Uğur Işılak festivale katılanların karşısına çıkacak.

BAŞKAN KUMRAL TEŞEKKÜR ETTİ

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, festivalin ilk gününe katılan ve destek veren tüm Babadağlı hemşehrilerine teşekkür ederek, festivalin tüm coşkusunu paylaştıklarını ifade etti. Başkan Kumral, sahnede Tuğba Ger ile birlikte "Osman’ın Mendili" türküsünü söyledi.

Babafest'in 1. gününde, Babadağ’ın kalbinde buluşarak unutulmaz bir başlangıca imza attıklarını ifade eden Babadağ Belediye Başkanı Kumral, sosyal medya paylaşımında "Bu güzel günde bizlerle olan ve festivale renk katan değerli sanatçılarımız Tuğba Ger ve Zeynep Casalini’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Müzikleri, festivale ruh kattı ve hepimizi bir araya getirdi.

Ayrıca, festivalimizi şereflendiren değerli konuklarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz: CHP Denizli Milletvekili Sn. Şeref Arpacı, İlçe Kaymakamımız Sn. Fahrünnisa Şükran İlter, önceki dönem Milletvekilimiz Sn. Mehmet Yüksel, BASİAD Başkanı Sn. Doğan Değirmenci, İlçe Başkanımız Sn. Fatih Karakurt, CHP İlçe Başkanı Sn. Mehmet Altınöz, muhtarlarımız ve meclis üyelerimiz bizlerleydiler ve festivalimize güç kattılar.

Bu yıl 6. kez düzenlenen Babafest’in ilk günü, doğanın, müziğin ve birlikteliğin kutlandığı özel bir deneyim oldu. Katkı sağlayan ve bizimle bu anı paylaşan herkese gönülden teşekkürler. Daha nice güzel anılar biriktireceğimiz festivallerde buluşmak dileğiyle!" dedi.

CUMARTESİ GRUP DAR SOKAK VE UĞUR IŞILAK VAR

BABAFEST'te bu akşam sahneye çıkacak olan Grup  Dar Sokak ve Uğur Işılak vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak. 

Pazar günü düzenlenecek olan 5. Off-Road gösterisi ile festival sona erecek.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }