EKONOMİ

Araç Sahipleri Dikkat! Motorine indirim, LPG’ye zam geliyor

23 Ağustos Cuma günü itibarıyla benzin ve motorinde indirim gelirken, LPG'yede ise zam geldi.

Abone Ol

Türkiye genelinde akaryakıt fiyatları 23 Ağustos 2024 itibarıyla güncellendi. Son dönemde dalgalanan fiyatlar, akaryakıt kullanıcılarının en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Sağlanan indirimler ve artan zamlarla birlikte araç sahiplerinin bütçeleri önemli ölçüde etkileniyor. İşte benzin, motorin ve LPG'de yaşanan son gelişmeler.

BENZİNDE 1 LİRA 46 KURUŞLUK İNDİRİM

Benzin kullanıcıları için sevindirici haber dün gece geldi. Benzine 1 lira 46 kuruşluk bir indirim yapıldı. Bu indirim, araç sahiplerinin yüzünü güldürürken motorin kullanıcıları için de bir indirim haberi gecikmedi. Ancak LPG kullanıcıları ise fiyat artışıyla karşılaştı.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt piyasası uzmanı gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre, Cumayı cumartesiye bağlayan gece motorine 91 kuruş indirim yapılması bekleniyor. 

LPG’YE ZAM!

LPG Otogaz fiyatlarında ise 42 kuruşluk bir zam geliyor. Bu zam sonrası LPG’nin ortalama fiyatı 23.3 TL olacak. Bu durum LPG kullanan sürücüler için bütçelerine ek yük anlamına geliyor. Otogaz kullanıcıları özellikle son dönemde artan maliyetlerle karşı karşıya kaldı.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }