Denizli'de Emekli Asker, Çeşmeleri Tamir Ediyor, Kuşlara Yuva Yapıyor Denizli'de Emekli Asker, Çeşmeleri Tamir Ediyor, Kuşlara Yuva Yapıyor

Medyum Ali Hoca gibi medyumlar, bu dünyalarla alakalı çalışmaları uzun yıllardır sürdürmekte, bu sayede insanların ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verebilmektedir. Bir medyum hoca, çalışma yapabilmek için bazı niteliklere sahip olmak zorundadır. Bu niteliklerin en başında hocanın aldığı eğitimin kapsamı gelmektedir. Medyumlar, her zaman için karmaşık ve zorlu bir eğitim sürecinden geçmek zorundadır. Bu eğitim süreci boyunca, el verme yoluyla aktarılan bazı bilgilerin hocalara verildiği, hocaların yıllar boyunca bu bilgiler ile çalışarak kendilerini hazırladıkları bilinmektedir. Bu bilgiler olmadığı sürece hocaların başarılı çalışma yapması gibi bir durum asla söz konusu değildir.

Medyum Ali Gürses gibi bu alanda isim yapmış ve çalışmalarının başarısıyla tanınan tüm medyum hocaların bu şekilde kapsamlı işlemler gerçekleştirdikleri, her konuda eğitimlerine başvurdukları bilinmektedir. Elbette dünyanın en kadim mesleklerinden olan medyumluk için eğitim de tek başına yeterli değildir. Medyum Ali Hoca tarafından da belirtildiği üzere, bu alanda doğru çalışmaları yapabilmek için mutlaka yüksek bir tecrübeye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu tecrübe, kısa sürede edinilmesi mümkün olmayan, mutlaka çok erken yaşlardan itibaren kazanılması gereken bir niteliktir. Tüm bunlara ek olarak, Medyum Ali Gürses gibi pek çok medyum hocanın bahsettiği üzere, hocaların mutlaka doğuştan gelen özel bir nefes gücüne sahip olması gerekmektedir. Nefes gücünü sonradan kazanmak veya geliştirmek mümkün değildir. Tüm gerçek ve güvenilir medyum hocalar, kendilerini yetiştiren üstat medyum hocalar tarafından çocukluktan itibaren, nefes güçlerine göre eğitimlere alınmaktadır.

Doğru Medyum Hocayı Seçmek Önemlidir

Türkiye’nin önde gelen medyum hocalarından olan Medyum Ali Gürses, manevi dünyalardan istenen desteği alabilmek ve başarılı çalışmalar yaptırmak için mutlaka uzman hocalar ile çalışması gerektiğini ifade etmektedir. Medyum hocaların nitelikleri ve sahip oldukları bilgi birikimi, yapılacak olan çalışmaların istenen sonucu vermesi adına çok önemlidir. Gerçek medyum hocalar, bu işi çoğu zaman bir meslekten öte insanlara yararlı olma fırsatı veren bir gönül işi olarak görmektedir. Bu hocalar, yaptıkları her türlü çalışmayı bu doğrultuda gerçekleştirerek insanlara her daim yardım etmektedir. Medyum Ali Gürses tarafından da belirtildiği üzere, bir medyum hocanın insanlara yardımcı olabileceği konuların adeta bir sınırı bulunmamaktadır. Her Hocanın Farklı Nitelikleri Vardır Manevi alemler, sınırsız ve sonsuz bir dünya olarak bilinmektedir. Bu dünyada var olan enerjileri kontrol etmek için her biri farklı olan pek çok farklı ilmi bilgi kullanılmaktadır. Bu ilmi bilgilerin hepsinin tek bir insanda toplanması mümkün değildir. Medyum Ali Hoca gibi medyumların sıkça belirttiği üzere, işlem yaptıracağınız hocanın mutlaka iyi şekilde araştırılması, sadece gerçek ve eğitimli hocalar ile çalışılması oldukça önemlidir. Gerçek hocalar neredeyse her konuda yardımcı olabilirken, sahte hocaların böylesi bilgi ve ilimlere ulaşmasının mümkün olmadığını unutmamak gereklidir. Geçmişten bugüne her daim hayatımızın parçası olmuş olan bu kadim uğraş, bugün de Medyum Ali Gürses gibi gerçek ve güvenilir hocalar tarafından aynı özveri ile sürdürülmekte, insanlara yerine göre fiziksel yerine göre manevi konularda pek çok yardım sağlanmaktadır.