Merkezefendi Belediyesi'nden “5 Yıllık Stratejik Plan İçin Vatandaş Anketi” Merkezefendi Belediyesi'nden “5 Yıllık Stratejik Plan İçin Vatandaş Anketi”

Ak Parti Denizli il başkanı Yücel Güngör, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il başkanı Ali Osman Horzum'a cevap verdi. Yazılı açıklamada bulunan Güngör, "Bu Aziz Millet çok ama çok zeki bir millettir..Kimi nereye nasıl ne zaman göndereceğini gayet iyi bilmektedir. 22 yıldır bu sefer gidiyorsunuz diye ümit eden tüm oyunculara gerekli cevapları Milletimiz vermiştir.. Vermeyede devam edecektir. Allahın izniyle de 2028 yılına kadar da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimize hizmet etmeye devam edecek ve bizlerde yanında olmaya devam edeceğiz..
Bizim sicil amirimiz aziz Milletimizdir..Milletimize asla söz söylemedik söyletmeyiz de..
Chp Denizli İl Başkanı Sayın Ali Osman Horzum’a önce şunu hatırlatmak isterim.
Denizli’de yerel yönetimler alanında ve hükümet anlamında milletimiz için yapılan icraatlar normal gözle görülebilen , objektif bakılabildiğinde doğruları söyleyebilen bir dil ve bunları duyan bir kulak kabul eder. Fakat ‘ AK parti hükümeti dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok “ diyen bir zihin dünyasına sahip CHP ye nasıl cevap verebiliriz bilmiyoruz ama cevap vermeyede gayret edeceğiz." dedi. 

Denizli'de 2004 yılında yapılan yerel seçimlerinin AK partinin zaferi ile sonuçlandığını ve Nihat Zeybekci'nin Denizli Belediye başkanı olduğunu belirten Güngör, "Geçtiğiniz tüm köprülü kavşaklar AK Partili Belediye başkanlarımız Sayın Nihat Zeybekci ve Osman Zolan tarafından yapılmıştır..Her geçtiğinizde bunların olmadığını düşünün ve geçin. Bunlar yol ile ilgili sadece bir örnek.
İkincisi özellikle bugünlerde sıcak yaz gecelerinde hemşehrilerimizin çoluk çocuk ailecek oturup serinlediği parklar (Adalet parkı, Çamlık Parkı, Vali Recep Yazıcıoğlu İncilipınar parkı, Eskihisar parkı, Sevindik parkı vs ) bunlarıda her gördüğünüzde olmadığını düşünün ve faydalanın. Bu arada şunu da hatırlatayım 2011 yılında AK parti belediyesinin yaptığı Selçukbey mahallemizdeki parkın sadece ismini değiştirerek CHP li belediye tarafından yapılmış gibi gösterip Önceki Genel Başkanınıza 2019 yılında açılışını yaptırdığınız parkta buna dahil.
Kongre kültür merkezleri , Yüzme Havuzları gibi daha bir çok hizmet hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur.
insanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesiyle yapılan hizmetlerin sadece bir kaçını hatırlatmak isteriz..Hepsini anlatmaya ne zaman ne kelimeler kafi gelir." dedi.