Uçak hangarı hizmetinin pek çok açıdan avantajlı bir hizmet olduğunu ve kullanıcısına çeşitli fırsatlar sağladığını söylemek mümkündür. Atatürk Havalimanı’nda yer alan uçak hangarı, Türkiye’nin en büyük, lüks ve modern hangarı olarak hizmet verir. Salon, hava aracı hangarlama, ofis ve hava aracı bakım alanı dahil olmak üzere toplamda 6800 metrekare alan üzerine kurulu olan uçak hangarı, değişen ihtiyaçları karşılayabilecek kapasiteye ve niteliğe sahiptir. Hangar içerisinde beş yıldızlı bir otel, dokuz odalı mürettebat ve konuklar için gerekli olan bütün özellikler bulunur.

Dikkat Çekici Hizmetler Sunan İstanbul Uçak Hangarı

Pek çok açıdan dikkat çekici bir hizmet olarak değerlendirilen İstanbul uçak hangarı etkileyici bir faaliyet gösterir. İstanbul’un en büyük uçak hangarı olarak değerlendirilmesi bu alana ve verilen hizmete duyulan ilginin hızla artmasını sağlar. Kendinize ait bir uçağa sahipseniz ihtiyaç duyabileceğiniz bu hizmet, pek çok açıdan önemlidir. Bu gibi bir hizmet sunulurken dikkat edilmesi gereken bazı önemli etkenler olduğunu ise göz ardı etmemek gerekir.

Uçak hangarı sanılanın aksine yalnızca uçaklarınızı muhafaza edilmesi konusunda gerekli alan ve hizmeti sunmaz. Bununla birlikte uçak bakımı konusunda gerekli alanlarında bulunduğu hangar, İstanbul’da bu gibi bir ihtiyaç duyduğunuz taktirde sizlere önemli fırsatlar sağlar.

Denizli’de 71 Yıllık Fabrikanın Kapısına Kilit Vuruldu Denizli’de 71 Yıllık Fabrikanın Kapısına Kilit Vuruldu

Tercih Edilmesini Sağlayan Çok Sayıda Özelliği ile Dikkat Çeken İstanbul Uçak Hangarı

Hangar, birbirinden farklı amaçlar dolayısıyla kullanılabilecek, genellikle hava ya da kara araçların muhafaza edilmesi konusunda faaliyet gösteren, geniş ve kapsamlı alanlardır. Karı araçlarının muhafaza edilmesi konusunda da kullanılan birçok farklı hangar olduğunu söylemek mümkündür. Ancak uçakların yani hava araçlarının muhafaza edilmesi amacıyla kullanılması gereken hangarların kara araçlarını muhafazası için kullanılan hangarlardan daha farklı özelliklere sahip olması gerektiğini söylemek gerekir. Uçakların muhafaza edilmesi, park halinde kalması ve güvenli şekilde park sürecini doldurması için kullanılması gereken alanlar yalnızca genişlik özelliğine sahip olmamalıdır. En az bunun kadar önemli pek çok farklı etken olduğunu dolayısıyla uçaklarınız için hangar seçim yaparken dikkat etmeniz gereken etkenlerin uzun bir listeye sahip olduğunu bilmelisiniz.

İstanbul bölgesinde konaklayan ya da çeşitli sebepler dolayısıyla dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak değerlendirilen bu şekilde bulunması gereken kişiler uçaklarını muhafaza etmek için hangar ihtiyaç duyabiliyor. Şehrin en büyük hangarı olma özelliği taşıyan, bu sebeple pek çok kişinin ilk tercihi olmayı başaran İstanbul uçak hangarı yalnızca uçak muhafazası için gerekli alanı değil, aynı zamanda uçak bakımı gibi konularda da hizmet verilmesini sağlıyor. Sahip olduğu benzersiz özellikler ve üstün hizmet anlayışı her geçen gün daha yoğun bir ilgi ile karşılaşmasını sağlıyor. Bu durum tercih edilmesini sağlayan etkenlerin uzun bir listeye sahip olduğunu gösteriyor. Sizlerde bu gibi ihtiyaçlarınız için İstanbul uçak hangarı ile çalışabilirsiniz.